Herken je dat ook, mam ik wil zelf naar school?

Gaat uw kind steeds vaker alleen op pad? Dat kan best spannend zijn. De Watchi Kids helpt u een oogje in het zeil te houden. Door de nauwkeurige tracking weet u altijd precies waar uw kind is. En dwalen ze te ver weg? Dan ontvangt u een berichtje op uw telefoon.

Met de Watchi Kids kan uw kind bellen en gebeld worden. Maar alleen door nummers die u heeft goedgekeurd. Er is ruimte voor maar liefst 60 telefoonnummers.

Er is tijdens de ontwikkeling van de Watchi Kids extra aandacht besteed aan de speaker en de microfoon. Het geluid is kraakhelder. Bellen is daarom net zo makkelijk als bij een mobiele telefoon.

Nooit meer uw kind kwijt

Doordat de Watchi Kids gebruikt maakt van WIFI/GPS/LBS ondersteuning, is de Watchi Kids het meest nauwkeurige GPS-horloge. Zowel binnen- als buitenshuis is de locatie van uw kind bekend.

Watchi Kids - GPS horloge voor uw kinderen
Watchi Kids - Altijd in contact met uw kind

Watchi Kids is gaaf om te hebben!

Door de kindvriendelijke schermpjes die in verschillende thema’s instelbaar zijn, draagt uw kind de Watchi Kids graag. Er zijn verschillende soorten en kleuren bandjes bij te bestellen.

Helemaal stoer is dat de Watchi Kids een touchscreen heeft. Net als op de telefoon van papa en mama.

Verder biedt de Watchi Kids de mogelijkheid om herinneringen, via de app, in te stellen, heeft hij een schoolmodus en een leuke stappenteller met animatie. Uw kind raakt er nooit op uitgekeken.

Zowel de app als de Watchi Kids zelf ondersteunen de talen Frans, Engels en Nederlands.

Chatten

Met de Watchi Kids is het mogelijk te chatten. Zelfs als uw kind nog niet kan lezen, kan deze de Watchi Kids al gebruiken. Gewoon een simpel icoontje of een spraakbericht versturen of ontvangen is gewoon kinderspel. Dat is makkelijk communiceren. Voor groot en klein.

Wanneer vriendjes in een straal van 10 meter beiden hun Watchi Kids schudden, maken de horloges contact met elkaar. Kinderen met Watchi’s die op deze manier met elkaar verbonden zijn, kunnen ook met elkaar chatten.

Watchi Kids chatten
Watchi